2barnsfamiljen

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Malin Berg - 21 april 2011 19:23

Klockan kavrt över fem kom Amanda in till sovrummet, hon tyckte att det skulle bli morgon då, men min väckarklocka ringde inte förrens sex, så slumrade om en liten stund till.

Sedan var det dags att kliva upp och fixa ordning inför jobbet. Så Mathias fick ta hemmet och barnen för dagen, väl hemma så var det mest, hej, hejdå. För då skulle han åka till jobbet. Men imorgon och fram till tisdag är han ledig. Så vi får ett par dar ihop.

Jag visste att det skulle vara påskparad i stan, men hade fått för mig att det var på lördag, men det var ju klockan 16, så jag packade ner mat till Texas och in med barnen i bilen, vi hade till och med tid över när vi var framme vid storgatan. Så Amanda fick gå paraden och på vägen ner så träffade vi mamma som hängde på tåget med.

På rådhustorget samlades alla påskkärringar och påskgubbar för att få fjädrar att fästa i björken. När den var klädd och rest fick alla barnen hämta varsitt litet påskägg. Efter det åt barnen och jag på Mcdonalds. Handlade även lite gott på Willys på vägen hem fån mamma som vi först svängde förbi, där Amanda och Texas fick varsitt påskägg.

Nu sover barnen sen en stund tillbaka. Så ska kolla in det nya lekprogrammet "Herr och fru" på fyran.


Alla ni som har bebisar som är födda 1 januari eller senare. Gör som jag bli en buzzador. Många företag som är inriktade för barn i den aktuella åldern vill göra många spännande kampanjer med buzzador. Det är enkelt och kostar dig inget att vara medlem. Du kommer med jämna melanrum få förfrågningar på olika kampanjer som passar för dig via din mail, du svarar JA eller NEJ, och inväntar sedan ett svar om du får delta i kampanjen och buzza produkten. Allt du behöver göra när du buzzar är att prata med dina vänner tex. föräldragrupp om produkten, har du blogg är det ett bra sätt att nå ut din buzzzning till fler. Dela ut provexemplar  till dina vänner och tala om att du är en buzzador. Efter att du har buzzat din produkt skicka en blixtrapport om hur det gick. Innan buzzningen är över, skickar du in en slutrapport, det behöver inte vara långt, bara ett par rader om hur du upplevde att buzza produkten.

Låter det som något som skulle passa dig och du skulle vilja prova??

Klicka då på länken: http://www.buzzador.com/?refstr=Malin_berg



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<<
April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards