2barnsfamiljen

Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Malin Berg - 13 januari 2013 09:04

Igår blev det ingen bowling, det var tävling så det var bara att tänka om, men vi tog först en fika inne på bowlingresturangen,  sedan åkte vi bort till Lager 157 och vilken tur att det var rea där just nu. Det blev ett par plagg till mig, sedan åkte vi till Claes Olssons, även där fick vi med oss lite hem.

Innan vi skulle ge oss hem så blev det ett besök till Guldkant, köpte lite ostar och skinka och salami. Att köpa över disk och att få provsmaka är verkligen speciellt. Och vilken skillnad det är på smak om man jämnför om vi köpt detta i affären.

Med ett par rött vin till det och en sprakade brasa blev en superhärlig avslutning på en skön eftermiddag.


Nu ska det tvättas, städas och så ska jag baka fullkornsbröd. Och nu kan vi använda min julklapp till Mathias, skärmaskinen, när vi ska skära upp brödet, så fryser vi in brödet och plockar fram när det ska ätas. Och en stor fördel är att på en sats blir det två bröd. Dubbel så bra.


Ikväll ska jag laga en av våran favoritmat, den görs enligt recept på lax, men nu ville vi testa med kyckling, sesamlax, nu sesamkyckling. Det påminner lite om sådan mat vi åt igår på kinan. Massa grönsaker, nudlar, chilisås och kyckling. Får ta en mildare variant till barnen.

Förresten, vi provade sushin igår, eftersom de hade börjat med det, väldigt gott, så nästa gång blir det fler bitar.


I eftermiddag när Mathias kommer hem från skogen, så ska vi åka in och kolla efter en potta till Texas, det börjar bli läge att testa och så har han själv sagt att han vill kissa på pottan, ett par kalsonger får det bli med, så det blir lite extra speciellt.


Ha en fin dag!!

Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards