2barnsfamiljen

Alla inlägg den 14 april 2012

Av Malin Berg - 14 april 2012 10:08

Igår provade vi att lägga Texas i hans barnsäng, istället för spjälsängen. Väntade mig någon protest, men icke, han verkade så nöjd så. Han somnade och sov hela natten. Innan jag gick ut med Bella i morse så vaknade han, när jag gick in till han, så såg jag att han hade haft kul och lagt i en massa bilar och andra leksaker i sin säng...hihihih


Medans Mathias iväg idag på fotbollsmatch med Gunnebo IF, som han nu är en av tränarna för. Så har jag och barnen roat oss med lite städning..hihih..Har bara att skura golven kvar, sen så är det i ordning.

Har även nu bokat in mig och Mathias på ett dagspa på Gränsö i maj. Veckan efter ska vi två åka till Ullared, då ska det shoppas så det står härliga till. Presenter till barnen och en del till hemmet och även till oss.


Om en stund ska vi fixa i ordning dagens lunch här hemma, idag blir det gubbröra på kavring, Amanda ska få smaka på ansjovis med om hon inte gillar det så får hon ta mer ägg istället, likaså med Texas.

Gårdagens fredagsmat blev lyckad, rostbiff och nätmelon passar utsökt ihop.


Nu märks det inte bara på vägen att det har gett resultat, att få hoppa in ett hål på bältet ger och en massa motivationsboost och att det alltid lönar sig att kämpa. Det finns inga genvägar!

Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards