2barnsfamiljen

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Malin Berg - 17 april 2012 09:37

Nu var fem dagars ledighet slut, men det gör mig ingenting, har längtat så mycket efter jobbet. De ger mig så mycket energi.

Barnen ska om en stund lämnas på dagis, sen ska jag åka in och handla för helgen och nästa vecka. Denna veckas middagar är redan inhandlade, men förra veckan.

Har sökt efter nyttiga smooties att dricka som frukost, fann då denna, en powersmootie med hallon, naturell yougurt, kesella, linfröolja, psylliumfröskal, banan och gojibär.

Vill du ha receptet, gå då via denna länk:


http://www.tasteline.com/Recept/Powersmoothie


Ska även åka och lämna in lite barnkläder på busfrö. Och ska även försöka hinna med en långpromenad med Bella, vid ett annat ställe än där jag brukar gå, självklart så gick vi i morse, men vill se hur lång tid promenaden kan ta, ifall att jag ska börja gå den stället, pga att den är längre, nu behövs det lite mer, efter att ha gått min 30 minuters runda på morgonen.


Och så är nu resan till Helsingfors bokad med Mathias till hösten. Vi valde den lyxigare, skillanden var att hytten var något större, liknade mer ett hotellrum, än en hytt. Men det skilde så pass lite i pris, så då kunde vi gott lägga på lite.

Och till min gläjde så jag att på våran 5-åriga bröllopsdag den 9 juni, är en lördag och ledig helg, kan det bli bättre. Det ska givetvis firas, så det ska bokas bord på Skärdgårdvillan (fd Krabbes Krog) vi återvänder där allt en gång började en skön junidag för 10 år sen.


Nu är det dags att ta på ytterkläder och åka iväg.




Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards