2barnsfamiljen

Alla inlägg den 15 april 2012

Av Malin Berg - 15 april 2012 15:25

Helgen är snart till ända, men min ledighet fortsätter imorgon också.

Under lördagen klippte vi ner päronträdet, det var välbehövligt. Även lite andra buskar fick klippas ner.

Idag, eftersom det har funkat så bra med Texas och att sova i barnsängen, så flyttades Amandas "lilla" säng ner till hans rum. Ur den kan själv klättra i och ur sängen. Så det blev nermontering av den "gamla" barnsängen.

Spjälsängen får stå kvar ett tag, ifall att han skulle få ett akut behov att få sova där istället.


Nu eftersom Amanda blev av med en säng, så möblerades det om lite grann i hennes rum, och det blev genast lite mera yta.

På spisen har det idag sen två timmar tillbaka stått en köttgryta och kokat, tog en smakbit förut och det var utsökt, biten bara smulades sönder när jag skar i den.


Igår var vi förresten innen på biltema och köpte cd-spelare till barnen, Amandas svarta har ett par år på nacken och behövdes bytas ut, hon lyssnar ju ändå varje kväll på en skiva innan hon somnar. Eftersom Amanda är inne i rosa-värld period, så kan ni gissa vilken färg det var tvunget att vara. Vi hade en enomt stor tur att de två som fanns kvar var just rosa och ljusblå. För såklart fick även Texas en spelare, sin första, så nu spelas bamses godnattvisor innan han slår igen dom blå.


Nu är strax middagen klar och det ska nu dukas!


Ha det gött!

Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards