2barnsfamiljen

Alla inlägg den 1 maj 2012

Av Malin Berg - 1 maj 2012 15:30

  Igår blev en fullproppad dag, först så åkte vi in till stan kring 10 för att kolla in en kökssoffa och två stolar. Och som ni ser på bilden, vi köpte kökssoffan, den är som gjord för vårat kök. Perfekt storlek.

Nu har vi varit på jakt efter ett nytt bord. Men det ser ut som att vi hittat det, imorgon ska vi åka och titta på ett inne i stan. Den är inte vit som denna kökssoffa och stolarna, men den ska bli omlackerad, på samma ställe som vi köpte soffan och stolarna ifrån.


Efter lite styr med det hela så hade vi äntligen allt hemma. Sedan åkte vi vidare till kompisar på lite fika och lek för barnen. Var ett helt underbart väder, och eftersom doften av grillat i området gjorde oss så sugna, åkte vi förbi affären i A-rum för att handla hem lite till grillen.

Barnen fick vara uppe eftersom vi skulle vara nere vid brasan i Gunnebo kring åtta. Det blev lite korv, godis till barnen och även lite lek för Amanda, men ju mer solen gick ner och den sköna värmen började försvinna blev barnen mer och mer kinkiga, och raketerna blev något försenat, så vi åkte lite innan, men de hade iallafall hört raketerna när de kom hem.

Jag for vidare till jobbet för att arbeta min fösta av två nätter.


Idag fick jag kliva upp lite tidigare än vanligt, klockan 12 så började 1 maj tåget sin tur genom stan, som vi givetvis ville delta i. Att visa sitt deltagande känns nästan lite ännu mer viktigt nu, framförallt i dessa tider och hur vårat samhälle ser ut. När all solidariet är på väg att bli ett minne blott.


Stadsparken blev knutpunken för dagen, där samlades alla för både lyssna på olika talare och även på lite musik. För barnen var det fiskdamm och ansiktsmålning.

Om jag skulle ta och vila en stund inna jag drar igång med maten, för att efter den ta en rask promenad, har inte legat på latsidan, men längtar efter mina morgonpromenader, har ju inte kunnat komma iväg eftersom jag slutar på morgonen, och då lockar faktiskt sängen efter en vaken natt.


Ha en fin första maj!

Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards