2barnsfamiljen

Alla inlägg under juni 2011

ALV

Av Malin Berg - 1 juni 2011 09:21

Gårdagen på Astrid Lindgrens värld, blev en väldigt lyckad dag! Solen sken på oss, barnen var glada, mestadels. Lagom mycket folk.

Och Amanda fick träffa dom hon hoppats få träffa. Emil och Pippi.

   Och så fick ju hon ha med sig lite pengar ifall att hon ville köpa nått godis, glass eller en liten grej. Efter besöket hos Pippi, gick vi förbi Pippi's godisbutik. Dit skulle vi klart gå, när jag följer Amanda in tar hon en liten korg, går och tittar sig omkring och på eget initiativ plockar ner några klubbor, tanken var att ta till sig själv och till oss, men fick tala om att det räckte gott till henne. Så så fick det bli.    En glad tjej fick själv plocka fram en tia från sin Pippi-plånbok och ge kassörskan. Den klubban smakade väldigt bra tyckte Amanda.

Efter lunch och glass fick det bli ett besök till Pippi igen, denna gång fick Amanda och jag och massa andra barn och föräldrar erfara att få åka med Pippi's båt "HoppeTossa"

 

Ett besök till Nils Karlsson Pyssling fick det också bli. 

   

En underbar dag och vi som familj behöver såna här utflykter, att bara få "vara" ingen stress, inga måsten. En perfekt start på sommaren och Mathias pappaledighet.


Presentation

Bland blöjor, gråt och utspilld mjölk finns så så mycket kärlek så hjärtat blir fyllt till bredden. Att vara mamma är inte alltid lätt, men vem sa att livet skulle vara enkelt. Vem faan behöver tv..eller Lars Norén?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards